Praktijkinformatie

Belangrijk om te weten!

  • Vanuit Ouderenpsycholoog aan Huis bezoek ik de mensen aan huis of spreek ik met hen af in de natuur. Zo blijft geestelijke gezondheidszorg ook op latere leeftijd laagdrempelig en toegankelijk. Indien het niet mogelijk is om thuis of in de natuur af te spreken, kan hiervan worden afgeweken.

    Mijn werkgebied is gericht op de wijken binnen de ring van Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Prins Alexander, Capelle aan de IJssel en Barendrecht. Mocht je aan grenzende stadsdelen/gemeenten wonen, dan kunnen we overleggen of er mogelijkheden voor consulten zijn. Voor consulten buiten mijn werkgebied reken ik een kilometervergoeding van 30 cent per kilometer. 

  • De praktijk is geopend op maandagen, woensdagen en vrijdagen tussen 09:30 en 17:00 uur. Tijdens kantoortijden ben ik op deze dagen bereikbaar op het nummer: 06- 833 280 97.

Het komt voor dat je me niet gelijk te pakken krijgt, tijdens consulten is mijn aandacht volledig bij de cliënt. Spreek in dat geval de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik probeer zo snel mogelijk terug te bellen. Een bericht sturen kan ook via info@ouderenpsycholoogaanhuis.nl of via het contactformulier op deze website.

  • In geval van een crisis, neem dan altijd contact op met de huisarts of huisartsenpost.

    Daarnaast kun je ook 24/7 geheel anoniem en gratis contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op het nummer: 0800-0113