Supervisie

Leuk dat je supervisie bij me overweegt!

Ben jij als masterpsycholoog of PIOG werkzaam in de ouderenzorg en op zoek naar een supervisor? Dan kan ik mogelijk wat voor je betekenen.

Zoals je weet is de ouderenzorg een complex werkveld. Binnen dit werkveld zijn wij, psychologen, absoluut van meerwaarde voor onze cliënten. Om in dit werkveld goed je werk te kunnen doen vind ik twee dingen belangrijk: een veilige plek waar je jouw struggles in je professionele ontwikkeling vrijuit kan bespreken én de mogelijkheid om je gereedschapskist (weten welke methoden en instrumenten beschikbaar zijn en wanneer je deze in kunt zetten) 
verder aan te vullen aan de hand van casuïstiek die jij zelf inbrengt. Bij Ouderenpsycholoog aan Huis kan ik jou dit bieden. 

Woon je in regio Rotterdam e.o. of ben je bereid te reizen? Dan geef ik supervisie bij voorkeur buiten door samen het Kralingse Bos in te gaan. Even uit de spreekkamer of achter dat scherm vandaan. Supervisie buiten betekent voor mij dat jij letterlijk de ruimte krijgt om buiten je vaste kaders en in rust te reflecteren op hetgeen dat jij nodig hebt om als psycholoog verder te kunnen groeien. 

Supervisanten die ik zie komen vaak bij mij met een vraag op het gebied van professionele groei waarbij persoonlijke patronen hen in de weg kunnen zitten of juist voor vakinhoudelijke begeleiding. Lees hier voor meer informatie over deze thema’s en supervisie in de natuur

Mocht je meer willen weten, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op! 

Tarief per sessie van 45 minuten in 2023:  

  •  112,50 euro excl. btw.

Tarief per sessie van 45 minuten vanaf 2024:  

  •  121,50 euro excl. btw.

    In de praktijk wordt er vaak een dubbele sessie ingepland, zodat jij de ruimte en rust kunt ervaren om de diepte in te gaan. 

    Supervisie kan plaatsvinden op woensdagochtenden.